Thursday, November 24, 2011

Home » » buatkan dia tersenyum

buatkan dia tersenyum

assalamualaikum

berabuk beb blog nie, lame x update… bukan dah lupa pada blog nie tapi jadi pemerhati je sejak kebelakangan nie.. yelah x de pandangan yang nak di utarakan. ok sebelum korang baca lebih panjang, kalau agak2 post kali nie annoying, korang tak yah la baca, kalau nak baca its ur own risk k, just update di tengah malam buta… Smile

senyum? senyum itu kan sedekah. yeah hadapi lah kesukaran dengan senyuman, ada kemanisan disebalik kesabaran kita. manis je tgk seseorang tu senyum, bila kita di layan di kaunter pertanyaan atau seangkatan dengan nya, mesti la kita nak tgk org yang jaga kaunter itu melemparkan senyuman yang paling manis, baru la sejuk hati nak buat urusan.

ok buatkan dia tersenyum, kalau la aku mampu sentiasa membuatkan dia tersenyum kan bagus, cantik jerk flow colour of life nie. tapi kita kan manusia, tak sempurna dan tak kan sempurna. kita akan buat salah, kekadang aku terbuat dia masam umpama cuka, tapi tak berniat pun aku nak buat macam tu. kadang tersalah cakap, kadang perlakuan aku buat dia terasa, itu diluar kawalan aku… tapi dalam hati aku tak berniat pun, malah hati aku mahu tgk kau selalu tersenyum, mahu mengembalikan mood-mood kau yang telah hilang.. tapi apa kan daya, hati org kita tak mampu baca, sedangkan lidah lagikan tergigit. kan?

tetap mahu buatkan dia tersenyum, sebab senyuman dia manis, manis umpama rupa dia… aku cuma mampu mencuba… kalau tak mampu, aku hanya mampu tersenyum dalam kesakitan….

p/s suka tengok perempuan berkaca mata sweet + cute

2 comments:

Ilmu Komputer dan Teknologi said... BALAS

Artikel yang bagus nih,
Mantap.

Berhasil Follow yang ke 672 follback yah
By Adie Konoe

model pakaian muslim wanita said... BALAS

wow great post thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...