Thursday, May 24, 2012

Home » » untitled

untitled

assalamualaikum...

fuh berabuk keyboard aku nie... ok first, aku masih sihat cuma malas nak update. nie update pun setelah di *marah oleh kawan aku, dia ckap membazir jerk dia letak blog aku kat sidebar dia... ok untuk memenuhi permintaan dia, aku pun update la blog nie.. walaupun ngah takde idea, kalau nk update hal yang tacing2x lak kang ade lak menyampah nak bace.. (tapi suka hati aku lah kan, tulisan aku)...

hmm nak cerita pasal apa erk... ok aku teringat tentang blog kereta mayat... korang pernah bace tak?? mesti ramai yang pernah kan.,. follower pun ramai.. korang tahu kan dia ada keluarkan buku.. tajuk dia permata yang hilang kini dijumpai.. aku pun tak bace lagi buku nie, just tgk2x jerk.. tp aku rase penulisan dia mesti best macam dalam blog.. so, berbaloi lah kan nk beli.. murah jerk pun.. tak sampai rm30 ringgit... ok ckap bnyk mulut busuk... kalau nak tahu beli lah sendiri.... tak pun pinjam ngan org macam aku buat.. :p..






spe yg tak tahu ape itu kereta mayat, boleh lah click link ini http://keretamayat.blogspot.com/




2 comments:

Mesyhta Beto said... BALAS

weyhhh..gambar hak cipta tuh...yoooo..nak baca? datang bilik gua..haha

SayAdalahAku said... BALAS

hai dear..follow me back plezz :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...