Tuesday, July 26, 2011

Home » » boleh cashout dah

boleh cashout dah

assalamualaikum…

Untitled

ok di pagi yang sejuk nie (waktu entri ditulis) aku nak doakan korang sihat sejahtera hendaknye..

cerita nya bergini, aku ade join churpchurp anak syarikat si nuffnang tu.. akhirnya setelah sekian lama aku sertainya dpat jua la aku nak cashout nya.. walaupun tak seberapa tapi aku nak cerita kat korang.. sebab ada orang yang aku ajak join benda nie diorang tak mau.. sebab takut menatang nie scam. so diorang nak tunggu bukti dulu… so da ade bukti, ape lagi join la.. bukan kena bayar pun nak join, kerja senang share link then dpat income.. spe nak bagi kan?

spe nak join boleh lah try tgk kat link churpchurp nie….

cara nak dpatkan duit dia ada banyak.. tgk la kalau yang pandai markerting tu.. mmg senang la nak dpt income cepat.. modal cuma twitter, facebook n blog(optional)..

banyak cakap banyak bohong korang pi la churpchurp sendiri.. semoga rezeki kita dipermudahkan.

p/s ade la duet backup tok raye nanti… nak rajin lagi share link nie..

PROMOTION ----> SAMSUNG RAYA, TOUCH N GO

17 comments:

Fariq said... BALAS

perghhh.. bley la blnje aku mat.. ak pon byk nak guna ni,, nak kawin lg, nak beli susu anak lg.. :D

Syahmi said... BALAS

hahah byak tu mat..kita buat kenduri tau~!!

cik fadh said... BALAS

congrats !

cintatulip said... BALAS

wah.. leh lanja ni

Hans said... BALAS

aku tak cashout lagi...tunggu banyak sikit baru cashout
ehehehehe

Malaysia Vs Singapura Pusingan Kedua Kelayakan Piala Dunia 2014

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

untunglah aku dapat makan cafe malam nyh..lalala

►AdamXis◄ said... BALAS

assalam...wow 1k !!! cepat open table...hehehe.tahniah rahmat.alhamdulillah dapat rezeki utk buka pose nanti

namaku rahmat said... BALAS

@Fariq kau fariq lagi kaye dari aku

namaku rahmat said... BALAS

@Syahmi boleh wat bbq lagi

namaku rahmat said... BALAS

@cik fadh trimas

namaku rahmat said... BALAS

@cintatulip jom2 kita p makan mee bandung muar

namaku rahmat said... BALAS

@Hanssaje nak cashout nak tunjuk bukti kat member2

namaku rahmat said... BALAS

@Muhammad Ferdaus Zulkifli aku dah cakap dulu benda nie boleh wat duit kau x caya

namaku rahmat said... BALAS

@►AdamXis◄ best glew law dpt 1k.. boleh blanje kau.. hahaha.. dpt sikit jerk la

alif haris said... BALAS

perghh kayolah bear kau raya ni .. ehhehe ^^

saya_arief said... BALAS

tahniah2.

Cik bunga mawar said... BALAS

wow! tahniah :)

dah join nuffnang, tapi xtau ape benda alah churpchurp ni...ajar bleh? hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...