Monday, July 25, 2011

Home » » nak menulis tapi malas

nak menulis tapi malas

assalamualaikum,

da lame aku tak menulis.. sebab idea x datang mengunjung.. bila nak menulis jerk idea terhenti.. entri kali nie aku cume nak mengarut jerk.. spe nak bace.. di persilakan la bace dan sape tak nak silalah wat kerja berpekdah sikit.

ok pertamanyer aku nak ucapkan tahniah kat member aku yang sorang nie.. kenal blog lewat dari aku tapi boleh memotong aku sekarang, siap pakcik ben follow dia. kalau korang rajin boleh la pi blog dia blog kronologi ferdaus.

aku memerhati jerk walaupun aku tak update, belum dapat mood.. nak update camner kan, x de idea.. lagipun takde cerita yang best-best nak cerita ngan korang.. kang salah cerita, orang sakit hati la pulak kan.. walaupun dunia blog nie besar tapi pembaca-pembaca blog nie ramai.. walaupun mereka tak suka blogger tapi diorang suka penulisan seorang blogger, wlaupun penulisan itu adalah mengarut…

ok dalam aku mengarut nie aku nak ucapkan la terima kasih pada mereka yang melawat blog aku nie walaupun senyap tanpa tulisan hampir 3 minggu.. trimas guys…

sekian.. karutan dari aku..

p/s nak mencari bahan tuk menulis

PROMOSI –> SAMSUNG, myeg-makedpitch, TOUCH N GO, KOTEK

3 comments:

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

banyaknyer promosi..mane satu nak klik nyh..heheh

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... BALAS

take ur time hokay :D

Hiddy Asri said... BALAS

Erk menulis kene guna pensil atau pen yea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...