Tuesday, July 5, 2011

Home » , » biarkan jatuh cinta

biarkan jatuh cinta

assalamualaikum,

malas sebenarnya nak menulis pape malam nie, tapi hati tengah berbunga… si dia menyuruh aku mendengar lagu st12-biarkan jatuh cinta, mmg best lgu nie.. cam ade maksud nak disampaikan pada aku… haha Smile with tongue out pape pun thank ye awak…

Lirik lagu ST 12 Biarkan Jatuh Cinta

Mata ini indah melihatmu
Rasa ini rasakan cintamu
Jiwa ini getarkan jiwamu
Jantung ini detakkan jantungmu

Dan biarkan aku padamu
Menyimpan sejuta harapan
Aku padamu
Rasa ini tulus padamu
Takkan berhenti
Sampai nanti ku mati

Reff:
Biarkan aku jatuh cinta
Pesona ku pada pandangan
Saat kita jumpa
Biarkan aku kan mencoba
Tak perduli kau berkata
Tuk mau atau tidak

Reff

P/S kadang kita tak nampak permata di depan mata, kerana mengejarkan kaca yang kelihatan seperti permata yang akhirnya pecah kerana terlepas dari pegangan.

promosi terbaru dari churpchurp, tutorTV – SPM, tutorTV – PMR, tune talk

9 comments:

Siti Safiyyah said... BALAS

aku slalu dengar lagu ni time tengok cite safa dan marwah.. hahaha

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

poyoO

namaku rahmat said... BALAS

@Muhammad Ferdaus Zulkifli kau tak turun pt banyak lak bising haha

wrizuan[dot]net said... BALAS

hahaha jiwang2 ....:)

misSbLurRy said... BALAS

eheheh kalau paham ape yg dia nak sampaikan bagus.....kadang2 perempuan nie mmg suka main simbolik...so kene paham2 sendiri

CinTa KaSiH Ku said... BALAS

amboiiiii !!!!!

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

cehh..takyah promote entry nyh lah

alif haris said... BALAS

perghh bear jiwang sungguh ^^

cakrawala78 said... BALAS

hehehehe ,,,,,,,,, asyiikkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...