Thursday, August 18, 2011

Home » 3 buffering earning

3 buffering earning

assalamualaikum,

selamat pagi(waktu entri ditulis), ok just nak kongsi jerk.. setelah lama tak dapat buffering nie akhirnya nuffnang bagi 3 sekaligus… thank bro… rezeki puasa kowt…. lama beb tak merasa buffering nie..

TIPS?

haha, korang ingat aku power ke nak bagi tips… aku rasa pada survey tu kowt… so korang selalu la update ea… aku pun pernah cashout sekali jerk nuffnang nie so aku pun tak banyak ilmu tentang nuffnang nie… korang google jerk r tips and trik nuffnang nie, banyak kat google uw.. aku pun tak berani nak kata apa-apa…

thank kepada sudi follow aku.. nanti kalau berkesempatan aku akan follow n balas kunjungan korang..

Untitled

p/s poyo jerk aku nie r.. hehehehe.. pape pun thank sape yang baca entri nie…

IKLAN²

olay for women, RM 10k from nescafe, SK-II, Digi jomberry, Get addicted gaming to win your share of RM25,000!

7 comments:

Hans said... BALAS

wah
alhamdulillah
rezeki ramadhan dapat 3 BE sekali

- zuriey - said... BALAS

rezeki di bulan ramadhan..alhamdulillah..

diana said... BALAS

tahniah...
rezeki ramadhan tu..:)

Umie Artoqiemie said... BALAS

bestnye,
Alhamdulillah =)

ken said... BALAS

nice.. saya pun mau :)

cikwahidaidris said... BALAS

wahhh. bestnya. nak jugak.

mr_right said... BALAS

wahh. seronoknye. mr right tengah berusaha. hee

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/keikhlasan-itu-tak-perlu-dihebahkan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...