Saturday, August 6, 2011

Home » , » I like specky girl

I like specky girl

assalamualaikum,

ok series aku memang suka tengok perempuan  yang berkaca mata, cute gitu. aku suka yang berkaca mata bukan sebab aku suka yang cacat(bak kata seseorang) or rabun, sebab aku suka tengok dia yang cute. member aku pun ada gak yang suka tengok perempuan yang berkaca mata nie, contohnya si ferdaus zulkifli. so kepada perempuan yang berkaca mata hargai lah diri anda ea.. hahaha..

Untitled

dalam hidup aku pulak, hampir kesemua perempuan yang pernah menjadi teman aku berkaca mata.. cuma teman yang latest nie ber “contact lens” tapi dia pernah berkaca mata dahulu, sweet sangat. dari pandangan mata aku perempuan yang berkaca mata ini sungguh sweet dan cute, tak kira la apa pandangan orang lain, pandangan kita berbezakan dan kecantikan tu pun berbeza mengikut pandangan mata masing-masing… so kepada haters tu mmg tak leh kata ape la kan.. hahaha… Smile with tongue out 

ini cuma pandangan personal, tak de kaitan dengan yang dah mati.. noktah…

p/s hehe… ok da tukar sekrang dari perempuan yang berkaca mata kepada perempuan berkanta lekap… hehehe, fariq ko x yah kate aku jiwang… hahahaha..

IKLAN²

free call 24H digi, RM 10,000 from nescafe, hadiah raya samsung, RM 80K from Bausch & Lomb

16 comments:

tiefazatie said... BALAS

wah2..haha..cute eh..hihi
erm..ifa lak..mmg pakai spek je..
tp kan..ble kadang2 buka spek tue dpn2 member..kin malu ow..ada ke dorg ckp mata ifa cantik..gle ke?padahal sepet ok..haha...
ntah la..maybe jrg nmpk ifa xpakai spek kot...so ttbe nampak mata ifa nie..lain kot rasa kan..haha..
ntah pape..smp skrg xtau motif dorg..lelaki nie yg tegur..gle kali kan..sbb lepas2 tue..xde la ifa nak buka spek dorg lg tau..kin takut..dorg lak yg suruh2 nie..gle..hahaha

Cahaya Hidupku said... BALAS

hihi =.=' .sy x suke pkai spect, sy suke pkai bler cegu suh salin kat white board or tgok LCD je .haha ..

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

teringatkan yang lama kot..opssss..nizam tak baca kot..lalaal

namaku rahmat said... BALAS

@Muhammad Ferdaus Zulkifli nizam pun berkaca mata weh.. bace tol2 entri nie ngek... hahaha

Lieyly ︱ Alia said... BALAS

alia tgok pompuan yg pakai kaca mta mmg sweet kot ^^
comel ja kan...
alia xpakai , xrabun pon..mata oke lg ^^

wan_cikgumuzik said... BALAS

i like spicy gurl.. its hot..!! kikikikikiki.. :P

Norfidayu said... BALAS

waaahhhh...lepas ni ayu tak kire, nk kene gak pakai spek mata. esok jugak ayu nak beli spek.

Oke, jgn jeles lepas ni ramai jejaka yg akan jatuh hati tak leh tido mlm tgk ayu..
hahahahha.. :p

miss lyzeer said... BALAS

first time tau ada lelaki suka pompuan berkaca mata =p

Cik Bell said... BALAS

mmg sweet..hmpir tergoda..sib bek cepat sedor dia tu kwn sjenis..huhauhaua3x <---------boleh ke ckp camnie..? haha

Aien Najib said... BALAS

<--- berkaca mata .tp poyo buat tak rabun sebab tak suke pakai spek -.-' dan tak minat pakai lens .mau rabak mate :p takut ~

cik kacak said... BALAS

lepas ni ramai lah yang pakat duk beli spek mata , HHIK . memang nampak comel pun , ayu je kan kan ? ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/08/bulan-puasa-ade-exam-pun-syiokk.html

Shamsuddin Amin said... BALAS

ak pun suke...
comel... LoL

fadh leyanie said... BALAS

perempuan berkaca mata skema,,nmpak garang,,tapi kadang2 nmpak cute..:)

Al said... BALAS

cute masa dia bukak spec kan..hehe

Ayie said... BALAS

sama la bro.. aku pun suka awek spekie.. comel tuh.. ex aku spekie.. hahaha

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said... BALAS

suke jgak specky gurlz ..!! hahahahaa , sbb GadisNotaPelekat slah seoranG dr jenis tersebut .. kih3 ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...