Wednesday, September 7, 2011

Home » » twitter & facebook boleh buat duit? ah tipulah!

twitter & facebook boleh buat duit? ah tipulah!

assalamualaikum…

selamat ari raye semua… lama dah aku tak update, rindu pulak nak mengarut kat sini…

twitter n facebook boleh buat duit? mengarutlah… hehehehe… mana ade mengarut.. twitter n facebook adalah salah satu medium untuk mengiklan perniagaan kita… ada gak aku tgk orang menjual shawl, baju, kueh n macam-macam lagi kat facebook…

P1040107b

ok kali nie bukan aku nak cerita pasal tu, aku nak tanye korang… korang pernah dengar tentang says.my dan churpchurp tak? kalau korg ikuti blog nie korang mesti ade perasan tentang entri boleh cashout dah. balik pada cerita facebook dan twitter, dengan menggunakan says.my dan churpchurp nie la membolehkan kita membuat duit, tak perlu modal… cuma apa yang perlu kita lakukan adalah “share link” yang mereka beri… cuma biar la kita “share link” secara beretika jangan la kita “spam” kepada mereka yang tak bersalah…

Untitled

dalam churpchurp yang baru nie ade dua cara untuk mendapatkan duit iaitu social sharing dan social seeding… untuk info lebih lanjut boleh ke sini

dan kepada mereka yang berminat nak join churp² dan says. my boleh la ke link churpchurp dan says.my.

p/s masih dalam progress nak menulis cerpen kedua… peace yo….

IKLAN² SAYA SUKA MALAYSIA

5 comments:

~ pEJuAnG CiNtA ~ said... BALAS

betol2 ~ dah dapt rm90 ++ gune churp2 nie =P

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/09/tutorial-blog-meletakkan-facebook.html

wandhe said... BALAS

mantabzzzzzzzzzz

Nafisah Ruslan said... BALAS

saya pakai says.com ni dah lame. tp tetap ade rm5 je dlm tu.. tak tau lah bile nak bergerak byk sikit ni.. hu2

fauzi said... BALAS

ohh..terima kasih. good info.
jemput jenguk2 lagi

a n a s t a s y e a said... BALAS

Dah dua tiga kali gak cash out churpchurp dan says.my (",)

www.anastasyea.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...