Wednesday, April 27, 2011

Home » » exam

exam

assalamualaikum…

peperiksaan

bermula la kisah final exam ku setelah berhempas pulas dalam kira-kira 14 minggu aku menghadapi minggu-minggu akademi yang sepi…

sebenarnya xam aku da bermula kowt isnin lepas, baru hari nie nak bercerita tentang xam…

banyak jugak la paper yang memerlukan aku untuk menjawab segala soalan yang dikemukakan… 8 kertas sem nie yang perlu aku hadapi. banyak ke? banyak gak la kan. tape r yang penting senyum.. hehehe..

da dekat dua minggu aku tak berblog rase rindu kat blog membuatkan menulis kembali.. berblog ini pun satu medium untuk menambah baik penulisan kita, walaupun tak semua orang suka untuk membaca apa yang kita tulis. tapi apakan daya, itu semua hati manusia. kalau suka dia baca lah, tak suka dia tinggal. #ohdunia

serius 2 minggu tak berblog alexa rank jatuh kowt.. nie semua gara-gara projek web programming.. pening-pening.. sampai sekarang tak dapat completekan sistem team aku sepenuhnya.. tape-tape leh simpan tok projek tahun akhir nanti…

so kepada member aku, atau pun pembaca yang sedang atau akan menghadapi peperiksaan apa pun aku nak wish gud luck, jangan meniru ea.. hehehe… peace

p/s senyum… aku ingat nak tulis cerpen.. tapi tengok gaya penulisan aku masih tak cukup baik lagi kowt.. jeles ngan blog aku bukan blog abah kau

2 comments:

Mommy Fara said... BALAS

boleh buat cerpen...rajin2 karang bg improve, mesti boleh! heheheheh...

Izzuddin Fauzi said... BALAS

good lux.. exam je kot :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...