Monday, April 11, 2011

Home » » kerja oh kerja

kerja oh kerja

assalamualaikum..



erm.. lame la pulak tak update blog nie. hehe.. walaupun tak update tetap jenguk blog nie hari-hari, dan membalas kunjungan juga kadang-kadang.. :cheers

hehe.. sory ganggu korang tok bace entri tak seberapa nie.. masa dah dekat nak exam nie banyak pulak benda nak kena settle kan. presentation banyak toi. pening pale nie. projek banyak gak la. boleh wat aku semakin botak (da botak ker?), baru amek degree blum lagi amek master ngan phd. aku rase kalau nak amek tu semua mau ilang rambut yang cantik nie (perasan) hahahaha...

sebenarnya cuma  nak bagitau jerk, da dekat nak exam nie malas sikit kowt nak update. tapi tetap online. hehehe.. student sekarang study pakai slide je kan ... hahahaha :cheers.

p/s sje nak mengarut... 


5 comments:

aiman rashidd said... BALAS

have a nice day !

Flow Cahaya Jannah said... BALAS

sama la kita~ saya pun busy dgn assignment,projek n test sejak kebelakangan nih..x sempat nk wat pa2 huhuhu T__T

PSSSM said... BALAS

harap dapat follow blog saya juga di http://silat-endol.blogspot.com

Le Jr. said... BALAS

cheers...

swizbook
Planet Wan

GAPURA ILMU said... BALAS

tringat zaman blaja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...