Thursday, April 28, 2011

Home » group kami benci blogger tapi kami suka baca blog

group kami benci blogger tapi kami suka baca blog

assalamualaikum,

ok aku ade cerita sikit. ade la antara sahabatku pernah menyatakan kat aku yang dia nak buat group kami benci blogger tapi kami suka baca blog. pernyataan itu lama dah aku dengar dulu, tapi hingga kini masih tak kelihat kelibat group itu. haha…. adakah itu sebuah sembang kedai kopi, sahabat?

ok pada pandangan aku jika group ini wujud, ada baik nyer kepada blog untuk berkembang, ye la kan, diorang benci blogger je tapi diorang suka baca blog. so boleh la aku ping banyak-banyak post aku kat group tu. mesti mereka bacanye kan, kenape? sebab mereka kate mereka suka bace blog, ye tak? silent reader nie memainkan peranan penting gak dalam blog nie, tapi kalau kena komen pedas tu agak sedap gak la nak telan.

kalau pada korang pulak, apa pandagan korang? agak-agak ada orang selain sahabat kita ini tak yang wujud kat malaysia?

p/s masih menunngu kewujudan group ini.. adakah sahabat ini menyembang sahaja… masih terasa nak menulis cerpen tapi tak berapa yakin la.

8 comments:

Zyash said... BALAS

Rasenyer dah ade kot kat FB.. dia benci blogger...tapi masalahnyer....dia pun blogger..ish2...pening2..!!

namaku rahmat said... BALAS

sirius... hahahahha.. capap jerk kowt

shedameor said... BALAS

haha. merepek la dorg. apehal nak benci plak ?

Jejaka Terhangat said... BALAS

group benci blogger dah ada dah..tp benci tp baca blog tu mcm pelik je..sape nk buat blog camtu. ahaks..

cayob said... BALAS

hahaha pelik tapi benar...

http://cayob.blogspot.com/

Siti Safiyyah said... BALAS

erk kami benci blogger tapi kami suka baca blog?? erk maksudnye?? heh takmo la benci2. kene gelak je sape yg buat page macam tu. haha :p

Ferdaus Zulkifli said... BALAS

ahmad pejaq suda diam sekarang la weyy..hahaha

Anonymous said... BALAS

perlu memeriksa:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...