Friday, June 3, 2011

Home » 1st sponsored post

1st sponsored post

assalamualaikum….

pergh tadi mase aku bukak nuffnang aku terkejut doe, ade gambo sponsored post lak kat dashboard aku, aku ingatkan dapat rezeki malam jumaat tapi sponsored post tu untuk 1000 orang terawal yang menjawab survey nuffnang tak lama dulu, survey Nom Nom Media’s Social Media Minds!

nomnom

tak sangka pulak aku termasuk golongan 1000 terawal, so dapat la rezeki, walaupun seringgit… sapa nak bagi seringgit kan… syukur2…

sponsored post

p/s bila la nak dapatkan sponsored post nie kan, boleh masyuk sikit… haha…. tengah kekeringan idea nie.. any suggestion?

9 comments:

Siti Safiyyah said... BALAS

wow aku pon tak dapat.. perghh jeles gini. :p

nur aisya humaira said... BALAS

aisya pun dapt..:)

namaku rahmat said... BALAS

@Siti Safiyyah seringgit je la ss.... ss punye blog lagi mantap kowt :P

namaku rahmat said... BALAS

@nur aisya humaira tak sia-sia jawab survey uw.. dpat gak la seringgit kan

Syahmi said... BALAS

ehhhhhhhh...
apasal aq dapat 5 hinggit??

alongxp said... BALAS

wah...peluang baek punye nih... tahniahs...

wrizuan[dot]net said... BALAS

wah rejeki namanya hihihihi...

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

pa benda lak nyh..adoii

si macho said... BALAS

:bak duit raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...