Saturday, June 4, 2011

Home » , » kecantikan mu itu membunuhku

kecantikan mu itu membunuhku

assalamualaikum,

tajuk nak gempak jerk kan…. saje jerk nak update  blog nie…. kadang nak mencari idea nie payah, aku bukanlah blogger tegar yang boleh update setiap masa…. masih baru lagi dalam bidang penulisan nie…
ok berbalik pada tajuk…. cantik tu boleh membunuh ker? boleh sangat, membunuh hati, membunuh jiwa, membunuh nyawa. ada kan kes pembunuhkan kerana cemburu, semua tu mungkin sebab merebut perempuan yang “cantik”.

aku kadang geram tengok perempuan yang seksi2 nie, betul-betul membunuh mata aku…. buat aku dapat dosa jerk… aku rasa kes rogol jangan di salahkan pada perogol semata-mata, sapa suruh perempuan menyeksa mata dan nafsu lelaki. tapi akan ada yang cakap “perogol pun rogol perempuan yang tertutup litup ape?” mmg ler sebab perempuan tu lalu kat tempat sunyi dan mungkin sebelum tu perogol dok tengok perempuan yang seksi2 kat tempat awam yang membuatkan nafsunya membuak then muncul la berbagai fantasi di otak perogol, yang tertutup litup pun boleh jadi berbogel dalam fantasi perogol itu…. ntah la, korang fikir la sendiri…

cantik? cun? comel? dunia jerk semua tu… hahahaha….. tapi kecantikan membuatkan mata kita sedap untuk memandang tapi kalau cantik + seksi, korang orang perempuan telah membuat lelaki terseksa untuk mengawal diri… “tak semua”


p/s boring doe, spe nak jejalan ngan aku… “cantik itu subjektif”

7 comments:

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

nyh saiz apa??
a b or c??
kuang kuang

gadis said... BALAS

...................... lelaki ? same je sume..

i'm ezza haniza said... BALAS

saya tak cantik tapi tak kacak!

Siti Safiyyah said... BALAS

erk mintak dijauhkan diri ini menjadi santapan nafsu mata2 lelaki. amin

miss.Addin said... BALAS

cantik hanya la subjektif hee :)

miss.Addin said... BALAS

cantik hanya la subjektif hee :)

si macho said... BALAS

macho ---->>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...