Thursday, June 23, 2011

Home » , » aku sayang kau doe..

aku sayang kau doe..

...... bila kata-kata sukar untuk difahami, lagu menjadi ganti .......


egatkan dulu saya suka lagu nie

p/s ok nice, aku dah buat kesilapan lalu berulang semula... bila kat depan mata bloody confidence dia untuk kita, cinta dia milik kita sepenuhnya dan mulalah kita buat tak endah, bila dia sudah pergi mencari yang lain, baru sesalan datang dalam diri... hargai la apa yang kita ada, sedangkan pantai boleh berubah inikan pula hati manusia.... cinta tak semestinya memiliki....

5 comments:

Muhammad Ferdaus Zulkifli said... BALAS

sedangkan kapat terbang di ats awan pown boleh dirampas inikan si gadis di atas daratan..-pejaq..hahahah

Fariq said... BALAS

oit mamat jiwang :nah.. :hoho

serius.. aku dulu reject orang.. bile die dah de lain baru nak terkejar balik.. :(

tapi tu semua dulu la.. hohohoho

Magrib said... BALAS

Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Pedang lightsaber itu wujud
Statistik menunjukkan gengblogger sunyi pada jumaat malam
Gadis gila akan sebatang pisang
Laki aku suka yang berbulu

Syahmi said... BALAS

dah x yah pkir lagi..cari yg lain sudah~!

namaku rahmat said... BALAS

@Syahmi weh senyap2 sudah... kantoi suda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...