Saturday, January 22, 2011

Home » » aku lebih suka guna pensil berbanding pen

aku lebih suka guna pensil berbanding pen

entri kali ni aku nak cerita lak kesukaan aku bila menulis...

kalau bab2 nak buat penulisan,aku lebih suka gunakan pensil...
best kowt gne pensil ble salah bleh padam blik..
x comot cam gne pen..
even dalam final exam,quiz o test aku bnyak gne pensil,kecuali kalau lecturer cakap tolak markah kalau gune pensil,yang selalu aku gune pensil dalam xam yang melibatkan pengiraan,coding..
banyak kowt buat salah dalam xam2 macam niy...
so bnyak r pemadaman yg akan dibuat..
kalau gne pen kan comot kertas..
hehehe...

aku suke gne pensil... korang suke ape lak?

4 comments:

gabanMorka said... BALAS

aku prefer pensil, ada insurans kalau tulis apa2. haha. tapi malangnya banyak halangan nak gune pensil ni...aku salahkan orang yang 1st mencipta pen

namaku rahmat said... BALAS

pensil senang di padam,tapi jangan plak tulis gne pensel bila melibatkan benda2 rasmi.. x pasal naya kne sabotaj

miss.fieza said... BALAS

oh ! sye suka colour pensel .hehe \sbb ade kaler2,bila salh .koyak je ,hee :)

namaku rahmat said... BALAS

colour pensel?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...