Saturday, January 1, 2011

Home » » taun baru,sem baru... pengalaman baru...

taun baru,sem baru... pengalaman baru...

salam kepada sesape yang membaca...

selamat taun baru 2011

azam korang dah tercapai lum..?

kredit pada hidayat mhi mengambil gambo tersebut menggunakan dslr beliau...

sebenarnya aku x pernah pun sambut taun bru niy.. mlam semalam pun aku tdo awal.. pade mule nye member aku ajak g cc di pekan  dkat kampung ku dan awek ku ajak berjumpa di pasr tapi semua nya hampa... due2 aku tak p.. aku tido... yang membe aku 2 pun satu @qaido aku cl x angkat.. so aku pun jadik malas.. ok stop cerita tersebut..

AZAM???

azam ea?x de kowt.. cam x pernah ade jerk.. 
mesti korang akan cakap aku niy manusia yang x punya wawasan...
ntah ler mlas aku nak berazam... aku akan lakukan apa yang ada dpan aku walaupun selalu aku mengeluh dan marah tentang tugasan yang mengarut dan aku rase tak perlu aku lakukan.. tapi aku akan akur juga akhirnya.. mungkin apa yang diajar kepada diri ku dah meresap sedikit demi sedikit...

azam taun lepas lak... pun xde.. seperti biasa lah... malas nak berazam... lebih baik aku berangan jerk ataupun menanam impian... lebih mudah kowt...

ok 2010 da berakhir.. maka bermula lah kembali semester akademi aku.... 
yang ini aku meletak kan cita2 aku tuk menaikan cgpa aku yang agak teruk sem lepas 2... xyah r nak nyatakan disini plak kan..

tapi sem depan aku kena lak ambil 21 kredit... persoalan sekarang mampukah aku... sumone please give moral to me...
hee..



NASi AYAm....

nie cerita tadi... aku g makan nasi ayam kat rengit,batu pahat... sedap mmg sedap tapi harga cam kat kl lak plak... pastu ade plak membe2 yang aku sayangi dtg... hahahaha kene aku... tapi x pe r... ikhlas.... nasib baik sedap nasi ayam nyer... cme horlick jerk fail skit... manis sgt..gram aku x dpt habis kan...

pastu aku grak gi batu pahat ngan awek aku...

1st aku p the store kat sebelah summit... x de ape benda kat situ pun... boring jep...
pastu aku g lak summit lama gak r aku kat situ.. beli buku ttg halagu khan.... siapa kah dia... nati ade masa aku akan post tentang dy... ok?

then aku p lar ke squre one... pengalaman pahit gak r... kat luar hujan,so aku decide nak letak kete kat parkir atas... punye r tinggi nak mendaki... kete aku time tu gne 2nd gear,so x cukyp tenaga nak naik... dalam 6 7 kali mati mse aku wat try last2 aku biar ngundur blakang jauh skit... masuk gear 1 then pecut... baru berjaya.. blum abes lagi 2... jalan nak naik atas 2 kecik lar pulak... tak pasal2 aku terlangar tembok sikt nasib baik bumper dpan x de pape.. nak jatuh skit jerk... 

pastu mood aku hilang.. beli barang kat carrefour trus pecut blik... beli askrem... release tension..

hari first da dapt mende tak baik.. maleh aku... lpak cc malam niy nak abeskan ari first 2011..

masih jangal nak sebut taun.....

salam...

3 comments:

mdigital.com.my said... BALAS

thn baru semua baru hahaha....

Syahmi said... BALAS

tahun baru..
selamat tahun baru..
tapi satu jewk nak cakap...
ko x blanja aq nasi ayam tadi sempena tahun baru!! sedih arr

namaku rahmat said... BALAS

ang lambat... jom tomyam har2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...