Sunday, January 23, 2011

Home » » ramai gune shoutmix

ramai gune shoutmix


tadi time aku dok blogwalking,
aku terperasan yg blogger kini bnyak telah bertukar kepada shoutmix,
penangan kes autoblogwalking yang didedahkan brader pendekar berkuda..
ramai gak blogger2 yg x puas aty..
mane x nyer,
blogger yg jujur dan internet slow yang sanggup ke blog2 berat semata-mata tuk membalas kunjungan palsu mereka,
penguna autobw nie sng2 jerk dpt traffic tp x ke blog yg dia tinggalkan jejak..
bro pendekar berkuda ade cerita lanjut..

shoutmix nie ade function website blocker,
makne nye,si autobw x leh digunakan..
mereka kne masuk ke blog owner tok tinggalkan link
nak tau lebih lanjut pegi ke IR

tq.. assalamualaikum...

9 comments:

Faiz Tapit said... BALAS

kalau pkai chatbox xley autobw tu kn?

mie said... BALAS

itu la,
akhirnya terbongkar jua

Kodet said... BALAS

ada kelemahan ltak website blocker nih

namaku rahmat said... BALAS

faiz-pakai cbox yang diorang buat autoBW

namaku rahmat said... BALAS

kodet-pe kelemahan nyer bro?leh share?

namaku rahmat said... BALAS

mie-tup terbongkar jua...ptot r nme dia bnyak jerk naik kat cbox aku dlu

sabree hussin said... BALAS

tak lama lagi shout mix pulak jadi sasaran auto blog

namaku rahmat said... BALAS

lau shoutmix pun kne autoBW,aku pun x tawu r cne.. main chat kat BCR jerk r jawabnyer... hehehe..

sembil9n said... BALAS

klo sume ade autobw.. snng gune shout yg FB tu je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...