Sunday, February 13, 2011

Home » » akhirnya 200 juga

akhirnya 200 juga

akhirnya dpat gak aku follower yang ke 200.... hahaha 200 pun nak bange ke?
latok ler ape korang nak cakap...
yang penting aku nak kenalkan kat korang follower aku yang ke 200 neh..

blogger in seorang perempuan.. blogger baru gak cam aku kowt, dalam profile dy tulis dia blogging sejak oktober 2010..
umur 20 thun..
belajar kat IPG kampus P. Pinang

blog yang simple dan cepat load...

nak ketahu lebih lanjut klik kat gambar header blog die neh..

7 comments:

Zyash said... BALAS

Ala..den baru nak jadi yg ke 201...tapi dah ade yg cop pulak...lambat seminit la...cedih..
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
INCOME HEARTBEAT SETELAH 5JAM

►AdamXis◄ said... BALAS

Assalam...tahniah rahmat krn dh 200 follower...teruskan usaha...yg penting update setiap hari...

ieyza afieyna said... BALAS

Tahniah..^__^

Fariq said... BALAS

wah tahniah rahmat,, kawan pun folower baru 5 je ni.. ob3x..

selamat berjaya la dalam arena ni..

latest -
-Kenapa Perempuan Selalu Dijadikan Contoh.
-Jom Menang Hadiah Lumayan

shahsyaz said... BALAS

tahniah!!!!

aiman rashidd said... BALAS

tahniah lah bro :)

zmah said... BALAS

Tahniah dik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...