Tuesday, February 15, 2011

Home » » si kala jengking hitam putih

si kala jengking hitam putih

hari ni tak ada idea nak update..
so aku nak perkenalkan n review sikit tentang blog seorang rakan yang aku kenal melalui blogger-chat-room (BCR)..

ok name yang dikenali sebagai FariqScorpio dia juga salah seorang admin dalam BCR...

nak ketahui lebih lanjut tentang si kalajengking nie click la header dia kat bwah nie :-



ok aku mule kenal dia nie sejak BCR menggunakan platform meebo sebagai chat room.. time 2 boleh tuka² nickname.. yang dia nie suka menyakat,bile sorang da mule abes sume dok perkena aku.. tak silap aku masa dia perkena aku,dia suka gne nick mak rahmat.... lebih kurang macam gambar kat bawah nie r... pape pun hepi sangat dapat kenal ngan diorang..



p/s nanti ade mase lg aku perkenalkan blogger² yang best²,peramah,suka naikkan newbie cam aku,unik,and follower aku yang mengerakkan hati aku...

4 comments:

Fariq said... BALAS

kehkeh... mak rahmat laulsini ye.. ngeh... susah2 je buat entri.. :malu

Mr.Kerro said... BALAS

Join BCR bru dpt knal blogger2..hehe

namaku rahmat said... BALAS

x de idea.. nanti aku wat orang lainnye plak.. kita tengok spe yang kena

Siti Safiyyah said... BALAS

bhaha mesti bangga giler si fariq ni ko puji dia.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...