Tuesday, February 22, 2011

Home » » kalau dah malas

kalau dah malas

nie lah anak mude sekarang..

tak jumpa mangkuk, cawan pun boleh jadi ganti...

nak tau pe dia?
...
...




ha nie la dia, hahaha makan maggie dalam cawan.. bukan maggie cup ekh.. nie maggie dalam plastik tu..
malas nak cari mangkuk.. da la maggie kosong jerk pun.. betol² pemalas..


di ingatkan ini bukan maggie cup ea....

ok, sekian assalamualaikum...

6 comments:

Fariq said... BALAS

tu okay lagi der.. aku kadang2.. dalam plastik megi tu pun jadi rendam megi. kahkahkah..

Aku belum Kawin Lagi La Der

diana said... BALAS

asalkan duduk dalam cawan sudah...
hahaha

nur aisya humaira said... BALAS

hak2...adoi,sume jadi org laki ye...

FAriq,tak leh blah mkn dlm plastik???hak2

oh nudra said... BALAS

ya allah. ape daaa.

mOoN said... BALAS

hahaha... macam2 ada...

bukankosong said... BALAS

hu..hu..ambik pe yg tercapai dek tngannn...cam unik je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...