Wednesday, February 2, 2011

Home » » kenapa idea aku selalu datang kat dalam tandas?

kenapa idea aku selalu datang kat dalam tandas?

assalamualaikum..

ok entri kali nie aku nak cerita tentang persoalan aku yang da lame tak terjawab..
mungkin aku tergerak nak wat entri ni kerana blog jamban comel..

ok aku pun tak tahu lah kenapa diri aku ni bila dalam tandas jerk mencurah-curah idea datang..
tapi ble da dpan laptop o kertas.. mle jerk nak menulis tiba² je idea itu hilang tanpa dihidu..
gram pun ade.. macam pagi rabu 2/2/2011 di perhentian aku berhenti sebelum sampai langkawi..
dan setiap perhentian tu lah aku ke tandas dan setiap tandas yang aku pergi 2 lah
idea datang mencurah...
tapi sampai jer dpan lappy.. macam haram jadah,ilang semua nak tulis..
last2 aku pegi ke blog
 
jamban comel

nak mencari idea.. kowt2 ade kan...

ok lah der.. sikit jerk
sekian
tq...

3 comments:

elyna said... BALAS

keh3 :p

misz myza said... BALAS

oo.. sme la kite.. kdg2 idea datang mencurah-curah kat ladang gandum, tapi bila dah depan laptop.. punye malas giler nk update blog...

conbellydiobeterisme said... BALAS

haha bleh plak lepak kat blog aku hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...