Wednesday, March 9, 2011

Home » » alamak, aisya humaira bukan gadis terbilang lah

alamak, aisya humaira bukan gadis terbilang lah

assalamualaikum..

erm.. malu seyh.. aku nie asik tertuka orang jerk. aisya humaira boleh lak aku kata gadis terbilang. ape ke 'bengong' nyer lah. wat malu jerk. da la tu, boleh pm dia kat chat facebook cakap dia nie gadis terbilang.. naseb baik aisya humaira itu sporting, tapi segan la kan. ni la padahnyer lame x ber "BlogWalking" da tak kenal member² blogger lain. sory ea pada aisya humaira, tersilap sebelum ini.

ok la aku malas nak melalut lagi, kalau siapa yang tak kenal lagi sape itu aisya humaira sila ke link sini

dan siapa belum mengenali gadis terbilang, boleh la ke link sini

sorry ekh korang janji pasni tak buat lg... :-p

6 comments:

nur aisya humaira said... BALAS

Assalam...:)
nak gelak boleh??patut laa tegur kt tweet pgl GT..aisya da pelik, tpi buat derk je lagi kan???hak2..:)
takpe2,tkde halnye...tpi agak lawak laa...:)

GadisTerbilang said... BALAS

Nk gelak nk gelakkkkkkk XD

namaku rahmat said... BALAS

hehehe... tersilap sikit disitu, sory erk korang due...

Siti Safiyyah said... BALAS

tak paham. macam mana ko boleh ingat aisya ni GT?? ;p


psstt : Kata ustaz, tak baik buruk sangka kan? ^^

Jejaka Terhangat said... BALAS

wakaka..gambar ko ke yg cover malu tu rahmat..bleh tahan la..ahaks..=p

Shahiran said... BALAS

miss lolly pun bukan gadis terbilang gak kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...