Sunday, March 27, 2011

Home » » maaf, saya datang tapi tak komen

maaf, saya datang tapi tak komen

assalamualaikum..



maaf ea kawan-kawan, aku datang blog korang tapi tak komen.. aku tak komen tak bermakna aku tak bace entri korang, cuma kadang entri yang panjang tu aku malas sikit nak bace.. letih mata der. lagi kalau entri macam ridhuan tee punye blog.

entri korang sume best-best, kadang dari entri korang semua la aku mendapat idea untuk menulis entri.. cuma bab komen tu aku lemah sikit bukan bermakna aku tak friendly ea. nanti aku ade banyak masa sikit aku komen entri korang yang best-best belaka tu.

ade blogger otai pernah beritahu aku yang komen nie memainkan peranan penting untuk mendapatkan backlink dan page rank. memang satu kerugian bagi blogger cam aku nie kan. takpe la yang penting aku enjoy read entri dari blog-blog korang.

"silent is nice" betul tak? aku rase antara sebab aku punye entri tak banyak dapat komen, agaknya aku nie jadi terlalu silent reader  kowt, lagi satu sebab entri aku tak best kowt. emm.. takpe r, pasni aku train tuk selalu komen entri korang ea... hehehehe.. peace..

selalu dalam coding java, c++ dan html yang aku buat pun aku malas nak letak comment, hehehehe... (perlu ke aku beritahu?)

p/s sory ea, entri nie nampak macam ngade-ngade sikit.. peace.. earth hour. ☺

10 comments:

Jejaka Terhangat said... BALAS

aku pon datang baca gak..kali ni drop komen sket. ahaks..=p

cik pooh said... BALAS

aq pn suke bace jew...
mang jarang gler la nk komen2 niyh...
hehe:)

fyy mokhtar said... BALAS

fyka selalu datang dan komen :)

NaNaoSaKi said... BALAS

nk dtg komen kt sni gak :P

BaTu^NiSaN said... BALAS

dtang singgah2 jer.. klo komen pun jika perlu... yang maner patut lah.. x semua kita nak komen tgk pada entry.. sebenarnya...

Fariq said... BALAS

eh sama la.. kawan pon malas nak letak comment kat coding2 yg dibuat.. wahaha.. sendiri paham sudah la kan, :p

*bab backlink n pagerank t8 tak yah la pikir sgt.. kalo de benda kite nak komen kita komen.. kalo takde senyap je.. tu letbih baik dari komen yg tak tentu psl yg jauh lari dari entri..

Nufaha said... BALAS

malas gak nak komen...tp kalo time rajin komen...ape saje blog diserbu....komen tak tinggal...hahaha

Mommy Fara said... BALAS

drop comments means menghargai...tu aje....

Siti Safiyyah said... BALAS

haha kawan rajin jek datang sini komen sedas dua..takde hal pon..;p

kertas80gsm said... BALAS

kami datang dan kami baca ... hehhe ...

kertas80gsm.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...