Wednesday, March 2, 2011

Home » » diskaun saman trafik dilanjut

diskaun saman trafik dilanjut

tadi masa cek timeline twitter aku terjumpa berita menarik. yang menyatakan saman trafik akan dilanjutkan sehingga 10 mac 2011. ok kepada sesiapa yang belum bayar tu, bayar la cepat ya sementara ada potongan lagi, boleh jimat.. ye tak?

sapa nak cek atau periksa saman online boleh pergi ke rilek dot com, kat situ nak cek bankrup pun boleh...

petikan dari berita harian online..



Tempoh diskaun bayaran kompaun trafik dilanjut 10 Mac 

2011/03/02

PUTRAJAYA: Tempoh pemberian diskaun bagi bayaran kompaun kesalahan trafik yang tamat kelmarin dilanjutkan sehingga 10 Mac ini. 

Perkara ini diumumkan Menteri Keselamatan Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Hussein, sebentar tadi.


4 comments:

antudegil said... BALAS

macam biasa, benda ni akan ada tempoh bertenang. means warganegara 1Malaysia ni akan tak bayar secara rushing. sekarang dah 2hb. tempoh bertenang dikira sampai selasa depan. rabu n khamis macam syaitan balik. typical malaysian.

mOoN said... BALAS

heboh sat kat opis sal saman ni...dah ada yg kena blacklist...bahaya wooo...

Jejaka Terhangat said... BALAS

walaupun bnda ni berita baik..tp nak check saman online tak boleh plak..hampess btol..

nur aisya humaira said... BALAS

ape laa kerajaan ni...sje nk makn duit rakyat,nk tampg duit yg bocor laa tu...aihhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...