Tuesday, March 15, 2011

Home » » facebook, tutup?

facebook, tutup?



assalamualaikum,


apa khabar? ☺


erm.. ingat tak tentang berita tentang facebook nak tutup. bukan ke hari ini tarikh penutupan facebook? kalau korang ingat lah, aku pernah wat satu entri tentang facebook tutup

kontroversi jerk semua 2, tapi bukan penting pun bagi aku, cuma kehilangan satu tempat nak promote link blog aku jerk lah. 

ada baik nya juga facebook ni tutup, tak bertambah² maksiat mata aku. 

so buat masa ni, tak de pun penutupan website facebook. 

siapa yang kaki facebook tu boleh la menarik nafas lega. hahahaha... peace ☻


p/s kekadang facebook ini berguna juga dalam kehidupan sosial kita. (kepada jenis yang suka menaip berbanding berkata-kata) so ape komen korang?

1 comments:

Mommy Fara said... BALAS

bodohnye klu nak tutup fb...lubuk duit tu! mafia pun invest dlm fb!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...